Välkommen på 60-årsjubileum!

Välkommen på öppet hus den 11 november 2017 kl. 15-20!

I år är det 60 år sedan Nykterhetsvännernas studenthems nuvarande byggnad, nya Arken, invigdes. Därför bjuder Stiftelsen Nykterhetsvännernas studenthem och Hemitkåren in alla tidigare hemiter och hemäter, och alla andra intresserade, till ett öppet hus med bland annat visning av huset, kulturinslag, möjlighet att ta del av historiskt material, fikaservering (till självkostnadspris) och, naturligtvis, tillfälle att träffa gamla vänner.

Arken har betytt oerhört mycket, både för de enskilda personer som har bott där och för nykterhetsrörelsen i stort. Visst längtar du tillbaka när du tänker på fester, söndagsfik och allt annat som hänt i huset? Ingen formell anmälan krävs.

Det finns en inbudan även på facebook:  https://www.facebook.com/events/206949866510698/