Vill du bli nya F?

Stiftelsen Nykterhetsvännernnas studenthem söker en ny föreståndare till Arken. Som föreståndare kommer du att vara stiftelsens händer och ögon på huset. Det är ditt ansvar att tillsätta rum, hälsa nya hyresgäster välkomna samt administrera och överse både den vardagliga skötseln av huset och mycket av det löpande underhållsarbetet. Du kommer också att arbetsleda en biträdande föreståndare och en städare.

Vi vill att du:

  • Är noggrann och systematisk i administrativt arbete

  • Har god förmåga att arbeta självständigt och att samtidigt prioritera mellan arbetsuppgifter, även när omständigheterna förändras löpande

  • Är bra på att kommunicera i tal och skrift, och har lätt att bemöta främmande personer

Tjänsten omfattar deltid (25 procent, närmare 10 timmar i veckan, fritt förlagd arbetstid).

Vi förutsätter att du är helnykterist samt i övrigt delar stiftelsens inställning till alkohol och andra droger. Erfarenheter inom byggteknik, fastighetsskötsel, o. dyl. är meriterande.

Ansökningshandlingar ska vara oss tillhanda senast den 11e juni. Det går förstås jättebra att ställa frågor till F via alla vanliga kontaktvägar, men ansökningshandlingar vill vi ha via e-post eller pappersbrev.